5 resultaten

Resultaten 1 - 5 van 5 | Sorteer op

KOALA – Kind- en OuderActiviteiten voor Lokale Armoedebestrijding

KOALA is een geïntegreerd aanbod van ontmoeting, themagerichte groepsactiviteiten, taalstimulering en kinderopvang voor maatschappelijk kwetsbare gezinnen met kinderen tussen -9 maand en 3 jaar om de maatschappelijke participatie van deze  gezinnen te verhogen.

STOP4-7 - Samen sterker Terug Op Pad

STOP4-7 staat voor Samen Sterk Terug Op Pad en is een interventieprogramma voor kinderen tussen 4 en 7 jaar met (ernstige) gedragsproblemen thuis en/of op school. Het STOP4-7 programma richt zich op het kind, de ouders en de school.

Perinataal Groepsaanbod

‘Draaiboek voor perinataal groepsaanbod’ is het receptenboek voor kwalitatieve en onderbouwde workshops om te werken met toekomstige en prille ouders.

Oudertraining: Omgaan met moeilijk gedrag

In deze gratis 6-delige reeks krijgen ouders concrete handvaten om liefdevol met uitdagende thema’s in de opvoeding van hun kinderen om te gaan. Ouders van kinderen van 0 tot en met 12 jaar kunnen zich aanmelden voor de oudertrainingen.

Waakzaam zorgen voor tieners

De ouderreeks ‘Waakzaam zorgen voor Tieners’ maakt het gedachtegoed ‘Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet’ bruikbaar voor het dagelijks opvoeden van tieners. Begrenzen vanuit nabijheid en zorg, met aandacht voor de positieve relatie tussen opvoeder en jongere.