Jouw feedback over onze websites telt

31 mei 2024
Gebruiker bezoekt www.opgroeien.be op de laptop
www.opgroeien.be wordt dé plek voor alle professionals die werken met en voor kinderen, jongeren en hun gezinnen. Alle professionele informatie op kindengezin.be en jeudhulp.be verhuist naar opgroeien.be. We rekenen graag op de professionals die deze informatie raadplegen om ons te helpen om een nieuwe structuur uit te werken.

Jouw feedback telt!

Wij hebben jouw hulp nodig! Graag horen we van jou als professional hoe jij de informatie op onze websites gebruikt.

De bevraging is volledig anoniem en je antwoorden worden enkel en alleen gebruikt om de nieuwe websitestructuur uit te werken. De bevraging duurt 3 à 5 minuten en loopt tot en met vrijdag 21 juni.

1 plek voor alle professionals

informatie voor professionals van Jeugdhulp en Kind en Gezin verhuist naar www.opgroeien.be

Professionals vinden bij Opgroeien informatie op drie websites: opgroeien.be, jeugdhulp.be en kindengezin.be. Heel wat thema’s staan verspreid over deze drie websites. Of sommige professionals moeten op onze drie websites naar informatie zoeken om een volledig antwoord op hun vraag te vinden.

Daarom nemen we de volgende stap in de bouw van www.opgroeien.be. Alle professionele informatie op kindengezin.be en jeudhulp.be verhuist naar opgroeien.be.

De websites www.kindengezin.be en www.jeugdhulp.be blijven behouden als websites voor ouders, jongeren en gezinnen.

Bedankt om mee het verschil te maken

Jullie inbreng helpt ons om de nieuwe structuur uit te werken en zorgt ervoor dat www.opgroeien.be een website voor én door professionals is.

Andere nieuwsberichten