Welkom op Opgroeien.be 2.0

27 februari 2023
Lancering nieuwe website Opgroeien, beeld van homepage op laptop
Vanaf vandaag zit Opgroeien.be in een nieuw jasje. Met een agentschap constant in beweging, kan de website niet achterwege blijven. Een website voor én door professionelen.

Aan de basis van de nieuwe website ligt een gebruikersonderzoek bij professionals en partners via online bevragingen en diepte-interviews. De nieuwe website bestaat uit drie luiken:

  1. Over Opgroeien
  2. Kennis
  3. Jobs

Over Opgroeien

Met onze eigen dienst- en hulpverlening en samen met partners ondersteunen we kinderen, jongeren en hun gezinnen in Vlaanderen en Brussel. Wie zijn wij en wat doen wij? Ontdek alles over Opgroeien.

Opgroeien werkt samen met meer dan 150 intersectorale partners die zich dagelijks inzetten om kinderen kansrijk te laten opgroeien. Ontdek meer over de verschillende projecten die we realiseren, samen met onze partners.

Op de hoogte blijven van ons nieuws? Ontdek alle nieuwsberichten.

vrouw bekijkt landingspagina Over Opgroeien op smartphone

Kennis

Blader per thema door de belangrijkste wetenschappelijke inzichten, kennisdocumenten, gerelateerde onderwerpen en mooie getuigenissen in de themadossiers.

Opgroeien bundelt relevante opleidingen en events voor professionelen binnen jeugd- en gezinsbeleid.

Ontdek onze tools: methodieken, praktijkbeschrijvingen, draaiboeken, materialenpakketten en meer van én voor professionelen.

Ga grasduinen in onze interventiedatabank met kwaliteitsvolle en onderbouwde werkwijzen om kinderen, jongeren en gezinnen te ondersteunen en te begeleiden.

Opgroeien bundelt heel wat cijfers over kinderen, jongeren en gezinnen in Vlaanderen samen met verschillende partners.

Wat is er nieuw?

Vanaf vandaag kan je ook de informatie van EXPOO en Jaarverslag jeugdhulp terugvinden via de themadossiers en cijferrapporten. De informatie wordt stapsgewijs overgezet in de website van Opgroeien. Zo vinden professionals alles op 1 plek.

Vrouw bekijkt landingspagina Binnenkijken bij Opgroeien op nieuwe website opgroeien.be

Werken voor Opgroeien

Opgroeien bestaat uit lokale teams, regionale teams en centrale diensten. Meer dan 3000 medewerkers zetten zich elke dag in kinderen, jongeren en gezinnen. Wij zijn op zoek naar 46 nieuwe collega's! Bekijk alle vacatures.

Binnenkijken bij Opgroeien

De verschillende teams van Opgroeien zijn samengesteld vanuit een multi-expertise benadering en werken samen met heel wat partners. Wil je graag meer weten over onze werking, wie we zijn en wat we doen? Dankzij getuigenissen van onze medewerkers krijg je meer inzicht in onze functies.

Schermafbeelding van landingspagina jobs, Werken voor Opgroeien met vacaturecarroussel

Onze werking

De websites van Kind en Gezin en Jeugdhulp blijven bestaan.

Andere nieuwsberichten