Webinar

Preventie en aanpak van mastitisspectrum binnen dienstverlening Kind en Gezin

Wat is het?

Nieuwe wetenschappelijke inzichten zorgden voor een update van de preventie en aanpak van het mastitisspectrum. Het is interessant voor zorgprofessionals om zicht te krijgen op de aanpak vanuit de preventieve dienstverlening van Kind en Gezin.  

Wat zal je leren?

Je krijgt een korte samenvatting van de nieuwe wetenschappelijke inzichten rond het mastitisspectrum. We lichten de aanpak vanuit de preventieve dienstverlening Kind en Gezin toe. Op die manier proberen we een gestroomlijnde samenwerking met de huis-en kinderarts, vroedvrouw, apotheker en gynaecoloog te versterken.  

Voor dit webinar werd accreditering aangevraagd. 

Het programma

  • Nieuwe wetenschappelijke inzichten mastitisspectrum  
  • Nieuwe adviezen preventie en aanpak mastitisspectrum binnen dienstverlening Kind en Gezin 

Je kan de opname van het webinar en de presentatie hier bekijken

Over de organisator

Opgroeien bundelt de krachten om zo veel mogelijk kansen te creëren voor alle kinderen en jongeren en hun gezinnen die in Vlaanderen en Brussel opgroeien.
De dienstverlening gaat van preventieve gezinsondersteuning, kinderopvang, tot het Groeipakket, pleegzorg, adoptie, jeugdhulp en de aanpak van jongeren die delicten plegen. Het agentschap kiest expliciet voor een geïntegreerde, multi-expertise aanpak en de samenwerking met heel wat partners. Zo worden gezinnen maximaal ondersteund.

Alle Beschikbare sessies

Datum Tijdstip Locatie
03/05/2024 12u00 - 13u00 Online via video

Organisator

Opgroeien

Datum

Binnenkort nieuwe data

Prijs

gratis

Locatie

Binnenkort nieuwe locaties
Ook interessant