Event

Opgroeien Congres 2023

Wat is het?

Op vrijdag 8 december 2023 palmt het Opgroeien Congres het Maison de la Poste in Brussel in. Het vraagstuk bij uitstek: hoe bouwen we aan een toekomstgericht, stevig professioneel landschap waarin kinderen opgroeien in een rijke leefomgeving en waar men klaarstaat wanneer het moeilijk loopt?

Wat zal je leren?

Het Opgroeien Congres 2023 brengt beleidsmakers, professionals en wetenschappers uit het brede werkveld jeugd- en gezinsbeleid samen om tot boeiende inzichten te komen. Je ontdekt waar we in Vlaanderen en Brussel het verschil maken en waar we het samen nóg beter kunnen doen.

Het programma

Info volgt snel. Schrijf je in om op de hoogte te blijven van alle updates over het Opgroeien Congres 2023. 

Over de organisator

Opgroeien bundelt de krachten om zo veel mogelijk kansen te creëren voor alle kinderen en jongeren en hun gezinnen die in Vlaanderen en Brussel opgroeien.
De dienstverlening gaat van preventieve gezinsondersteuning, kinderopvang, tot het Groeipakket, pleegzorg, adoptie, jeugdhulp en de aanpak van jongeren die delicten plegen. Het agentschap kiest expliciet voor een geïntegreerde, multi-expertise aanpak en de samenwerking met heel wat partners. Zo worden gezinnen maximaal ondersteund.

Alle Beschikbare sessies

Datum Tijdstip Locatie
Volgende datum
08/12/2023
9u00 - 17u00 Tour & Taxis, Rue Picard 5/7 , 1000 Brussel

Organisator

Opgroeien

Datum

08/12/2023 9u00 - 17u00

Prijs

Gratis

Locatie

Tour & Taxis, Rue Picard 5/7 , 1000 Brussel
Ook interessant