Event

Opgroeien Congres 2023

Wat is het?

Op vrijdag 8 december 2023 palmt het Opgroeien Congres het Maison de la Poste in Brussel in. Het vraagstuk bij uitstek: hoe bouwen we aan een toekomstgericht, stevig professioneel landschap waarin kinderen opgroeien in een rijke leefomgeving en waar men klaarstaat wanneer het moeilijk loopt?

Wat zal je leren?

Het Opgroeien Congres 2023 brengt beleidsmakers, professionals en wetenschappers uit het brede werkveld jeugd- en gezinsbeleid samen om tot boeiende inzichten te komen. Je ontdekt waar we in Vlaanderen en Brussel het verschil maken en waar we het samen nóg beter kunnen doen.

Het programma

Vind het hele programma op opgroeiencongres.be/programma

Kan je er niet bij zijn? Niet getreurd, want je kan de hele dag luisteren naar Studio Opgroeien, onze live radio vanuit de studio ter plaatse. Beluister Studio Oproeien van van 8.30 tot 16.30 uur.

Over de organisator

Opgroeien bundelt de krachten om zo veel mogelijk kansen te creëren voor alle kinderen en jongeren en hun gezinnen die in Vlaanderen en Brussel opgroeien.
De dienstverlening gaat van preventieve gezinsondersteuning, kinderopvang, tot het Groeipakket, pleegzorg, adoptie, jeugdhulp en de aanpak van jongeren die delicten plegen. Het agentschap kiest expliciet voor een geïntegreerde, multi-expertise aanpak en de samenwerking met heel wat partners. Zo worden gezinnen maximaal ondersteund.

Alle Beschikbare sessies

Datum Tijdstip Locatie
08/12/2023 9u00 - 17u00 Tour & Taxis, Picardstraat 5/7, 1000 Brussel

Organisator

Opgroeien

Datum

Binnenkort nieuwe data

Prijs

fysiek: 85 euro | online: 65 euro

Locatie

Binnenkort nieuwe locaties
Ook interessant