Event

Net (dat) werkt! Intervisie vanuit Limburgs lerend netwerk Ideale Wereld

Wat is het?

Vanuit het Limburgs lerend netwerk Ideale Wereld, werd de nood gevoeld om intervisie te organiseren voor medewerkers. De volgende sessie is specifiek bedoeld voor wie aan de slag (wil) gaan met het informele netwerk rond gezinnen. 

Mocht je nog twijfelen om deel te nemen, hier zijn enkele voordelen die je misschien over de streep kunnen trekken:
 

  • Wij zorgen voor beslagen procesbegeleiders
  • We komen elkaar eens tegen op een andere manier
  • Leren van en met elkaar
  • Andere perspectieven toelaten op een bepaalde leervraag
  • De knoop waarmee je worstelde wordt samen ontward
  • Je voelt je misschien meer gedragen nadien? Geïnspireerd?
  • 't Is gratis!!!


Ben je zelf gebeten door het werken met netwerken, en heb je heel wat expertise te geef? Of leg je voor de toekomst graag een ander onderwerp op tafel? Laat het dan zeker weten aan Raf (raf.vanhoof@opgroeien.be). We stellen ook graag een groep van 'experten' samen om samen rond dit onderwerp.

Wat zal je leren?

Hoe ga je aan de slag met een informeel netwerk? Hoe krijg je alle belanghebbenden mee? Hoe ga je hiermee om als je vragen hebt rond de veiligheid?

Het programma

Samen wisselen we een halve dag uit, en versterken we mekaar. We doen dat op donderdagvoormiddag 13/6 van 9.15 tot 12.00 uur in VAC Hasselt, met een groep van maximaal 10 deelnemers. Bij meer interesse, splitsen we de groep op.

Deelnemen is gratis, maar er is wel een toegangsticket nodig om aan de intervisietafel aan te sluiten: 1 concrete leervraag per persoon of per dienst. En inderdaad: hierop zijn we streng 😊 

Over de organisator

Opgroeien bundelt de krachten om zo veel mogelijk kansen te creëren voor alle kinderen en jongeren en hun gezinnen die in Vlaanderen en Brussel opgroeien.
De dienstverlening gaat van preventieve gezinsondersteuning, kinderopvang, tot het Groeipakket, pleegzorg, adoptie, jeugdhulp en de aanpak van jongeren die delicten plegen. Het agentschap kiest expliciet voor een geïntegreerde, multi-expertise aanpak en de samenwerking met heel wat partners. Zo worden gezinnen maximaal ondersteund.

Alle Beschikbare sessies

Datum Tijdstip Locatie
Volgende datum
13/06/2024
9u00 - 12u00 Koningin Astridlaan 50, 3500 Hasselt

Organisator

Opgroeien

Datum

13/06/2024 9u00 - 12u00

Prijs

Gratis

Locatie

Koningin Astridlaan 50, 3500 Hasselt
Ook interessant