E-learning

LifeCraft

Wat is het?

LifeCraft is een online trainingsprogramma ontwikkeld om het bewustzijn van je psychologische basisbehoeften (d.w.z. autonomie, verbondenheid en competentie) te vergroten en om dit bewustzijn in actie om te zetten.

Wat zal je leren?

LifeCraft is ontwikkeld om je meer controle te geven over je tijd en mentale energie. Dit zal op zijn beurt je welzijn verbeteren. De eerste onderzoeksresultaten zijn veelbelovend: mensen die actief deelnemen aan het programma (het uitvoeren van de uitdagingen) ervaren een toename in vitaliteit en levenstevredenheid.

Het programma

Het programma bestaat uit 7 modules waarin je informatie, tips en een actie-uitdaging (± 10 minuten) krijgt. Per module deelt een getuige zijn ervaring met jou. Het is aan jou hoeveel tijd je besteedt aan je actieplannen. Het is aan te raden LifeCraft binnen 2 weken af te ronden, maar je bent vrij om anders te beslissen.

Over de organisator

Een wetenschappelijk onderzoeksproject dat een brug maakt tussen theorie en praktijk op basis van interdisciplinair en interuniversitaire samenwerkingen.

Organisator

Motivatie Barometer

Prijs

gratis

Locatie

Online
Ook interessant