Werken bij ons

Werken voor Opgroeien, dat is meewerken aan onze missie: Het recht op kansrijk opgroeien helpen realiseren voor élk kind en élke jongere in Vlaanderen.

Benieuwd wat het inhoudt om te werken voor Opgroeien? Ontdek onze filosofieonze teamwerking en de voordelen van werken voor Opgroeien.

Waarom werken voor Opgroeien?

  • Werk mee aan het realiseren van onze missie: het recht op kansrijk opgroeien realiseren voor élk kind en élke jongere in Vlaanderen.

  • Grijp de kans om je talenten en expertise te benutten en verder te ontplooien. 

  • Een job met een belangrijke maatschappelijke meerwaarde waarin je elke dag het verschil kan maken. 

  • Een gezond evenwicht tussen werk en privé.

  • Werken bij opgroeien, dat betekent bepaalde waarden delen met je collega's: open, positief, verbindend, positief en geëngageerd.

  • Ruimte voor opleidingen, eigen initiatief en het opnemen van verantwoordelijkheden in je team. 

  • Daarnaast krijg je ook 35 dagen verlof, een gratis hospitalisatieverzekering, de terugbetaling van je woon-werkverkeer en flexibele werkuren. Meer voordelen ontdek je op werkenvoorvlaanderen.be.

Vastberaden vrouw met laptop in de hand

Lijkt werken voor Opgroeien iets voor jou? Kan je je momenteel niet helemaal vinden in de huidige vacatures? Schrijf je in voor onze Job alert en ontvang wekelijks onze nieuwe vacatures in jouw mailbox!

Ja, ik schrijf me in!

 

Opgroeien werkt aan zelforganiserende teams

De omgeving van de dienst- en hulpverlening van Kind en Gezin en Jeugdhulp evolueert steeds sneller met superdiversiteit, digitalisering, een complexe samenleving, ... Om zo goed mogelijk aan te sluiten op gezinnen, wil het agentschap zo flexibel en wendbaar mogelijk zijn.

Daarom gelooft Opgroeien in een sterke teamwerking. Het agentschap kiest waar het kan voor multidisciplinair samengestelde teams. Deze teams kunnen goed en flexibel aansluiten op de noden van gezinnen en inspelen op een complexe, diverse en snel evoluerende samenleving. Om dit te realiseren, moeten teams voldoende zelforganiserend zijn. Een zelforganiserend team is in staat om zich sneller aan te passen en beter aan te sluiten bij de veranderende realiteit. 

Jij bent 100% teamspirit

Wat betekent zelforganisatie bij Opgroeien?

In een zelforganiserend team neemt elk teamlid een leiderschapsrol op zich. Dit zorgt voor een gedeelde verantwoordelijkheid en dus ook meer autonomie en flexibiliteit.