Zelfstandig consultatiebureau-arts bij Kind en Gezin

Consultatiebureau arts Kind en Gezin
Diploma
Master diploma
Contract
Onbepaalde duur
Type contract
Deeltijds
Permanente vacature
 

In het kort

Kind en Gezin is continu op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste artsen om de werking van onze consultatiebureaus in heel Vlaanderen en Brussel te versterken.

Jobinhoud

CB-artsen zijn zelfstandige artsen die opdrachten aannemen voor Kind en Gezin. Als CB-arts voer je ons medisch preventieve programma uit en kom je in contact met heel wat jonge kinderen en gezinnen in een dynamische omgeving. Bovendien krijg je ook heel wat interessante opleidingsmogelijkheden over o.a. de ontwikkeling van jonge kinderen.

CB-arts is een ideale aanvulling op een job in een huisartsenpraktijk. Consultatiemomenten bij Kind en Gezin zijn vlot en flexibel in te plannen in je agenda.

De consultatiebureau-arts is ook deel van het consultatiebureauteam en werkt als zelfstandige arts nauw samen met het lokale team van Kind en Gezin. Zo geven de artsen mee vorm aan het lokale, multidisciplinaire aanbod.

Zo word je een CB-arts

Om als consultatiebureau-arts aan de slag te gaan, heb je een erkenning van Kind en Gezin nodig. Die kan je eenvoudig aanvragen via kindengezin.be.

Nuttige info voor onze toekomstige cb-artsen:

Profiel

Wil je weten of werken als consultatiebureau-arts iets voor jou is? Bekijk dan ons online startpakket en krijg een goed beeld van wat de job precies inhoud.