Verpleegkundige team Voorkempen

Interne vacature
verpleegkundige zittend aan tafel samen met toekomstige mama
Diploma
Graduaats- of bachelordiploma
Contract
Onbepaalde duur
Type contract
Deeltijds
Solliciteren tot en met
28/09/2020

In het kort

We zoeken voor het lokaal team Voorkempen tijdelijke versterking naar aanleiding van de afwezigheid van een collega. We zoeken een verpleegkundige die ons voor 50% komt ondersteunen.

Je taak bestaat erin om autonoom huisbezoeken, consultaties en gehoortesten uit te voeren. In ons zelforganiserend team neem je natuurlijk ook één of enkele rollen op.

Jobinhoud

Wij zijn een groot team van 18 collega’s, met een relatief uitgestrekt werkgebied. We zijn een gezellige mix van jonge en ervaren collega’s.

Voor welk consultatiebureau jij je overwegend in zult zetten, dat bespreken we samen verder. Team Voorkempen omvat Brecht, Malle, Zoersel, Schilde, Schoten, Wijnegem en Zandhoven

Je bent binnen je team een aanspreekpunt voor (aanstaande) ouders, en je helpt hen met al hun vragen over de beleving van de zwangerschap, de ontwikkeling van hun kind, en hun eigen ouderschap. Dat doe je samen met de collega’s in je team, op maat van elke ouder en elk gezin.

Jouw taken

 • Je luistert naar ouders en stelt hen gerust, ondersteunt hun ouderschap en informeert hen en brengt aandachts- en zorgpunten op de gepaste manier ter sprake. Je geeft correct en wetenschappelijk onderbouwd advies, en dat van bij het begin van de zwangerschap.
 • Na de bevalling volg je de gezinnen verder op. Dat houdt onder andere in: de ontwikkeling van het kind (tot het 3 jaar is), het herstel van de moeder, de band tussen ouder en kind en de specifieke situatie van het gezin.
 • Je geeft vaccinaties en voert gehoor- en gezichtsscreenings uit.
 • Bij kwetsbare gezinnen maak je samen met de collega’s uit je team een actieplan en voer je jouw deel van het plan uit. Je betrekt daarbij ook lokale partners.

Profiel

 • Je werkt reeds als verpleegkundige bij Kind en Gezin.
 • Ons team zoekt een verpleegkundige die een goede dosis humor bezit, zorgzaam is en durft meedenken en beslissen. Je werkt aan 50% tijdens de duur van deze vervangopdracht.
 • Bereid zijn tot interdisciplinair werken binnen en buiten K&G, flexibiliteit en verantwoordelijkheidszin vinden we belangrijk.
 • Affiniteit met kwetsbare gezinnen is een duidelijke meerwaarde.
 • Je neemt zowel dag- als avondzittingen op.
 • Je kan beschikken over eigen vervoer.

Aanbod

 • een tewerkstelling van 50%.

Hoeveel verdien je bij de Vlaamse overheid?

Wie voor de Vlaamse overheid werkt, krijgt een salaris op basis van vastgelegde salarisschalen. De hoogte van je salaris wordt mee bepaald door verschillende factoren, bijvoorbeeld je ervaring en je gezinstoestand. Het basissalaris wordt eventueel aangevuld met verschillende toelagen en vergoedingen.

De vele voordelen van de Vlaamse overheid kan je nalezen op www.werkenvoorvlaanderen.be.

Procedure

Je kan je interesse kenbaar maken tot en met maandag 28 september 2020.

De matchingsgesprekken worden zo snel mogelijk gepland.

 

Contact

Koen Naulaerts

Bijkomende informatie

HR-Account

Stephanie Adriaens

Bijkomende informatie

Verpleegkundige

Locatie

Regiohuis lokaal team Voorkempen

Puttenhoflaan 25
2970 Schilde