Teamverantwoordelijke trajectcoördinatoren voor GI De Zande

man en vrouw werkend op laptop aan bureau
Diploma
Master diploma
Contract
Bepaalde duur
Type contract
Voltijds
Solliciteren tot en met
04/12/2022

In het kort

Je stuurt het team trajectcoördinatoren aan en zorgt ervoor dat de gehanteerde benaderingen, werkwijzen en methodieken van de trajectcoördinatoren in hoofdlijnen overeenstemmen met die van de andere gemeenschapsinstellingen en met de overkoepelende richtlijnen. 

 

 

Jobinhoud

Je coacht de trajectcoördinatoren bij hun leidinggevende taak ten aanzien van hun multidisciplinair team. Een kwalitatieve werking van het team trajectcoördinatoren is je streven. Je maakt deel uit van het programmateam en zo bewaak je mee de kwaliteit van het forensisch programma.

In bijgevoegde functiebeschrijving kan je een uitgebreide beschrijving vinden van het takenpakket.

Profiel

  • Je hebt een masterdiploma psychologie.
  • Je hebt inzichten en vaardigheden in het superviseren, aansturen en coachen van je medewerkers. Je kan zowel duidelijke instructies geven als motiverend tussenkomen. Je wisselt van leiderschapsstijl in functie van wat de medewerker tegenover jou nodig heeft op dat moment. Je kan verantwoordelijkheden delegeren, toekennen en resultaten opvolgen en bijsturen. 
  • De werking van het agentschap Opgroeien en de gemeenschapsinstellingen in het bijzonder m.b.t. gehanteerde principes, methoden, technieken, regelgeving en processen heeft voor jou geen geheimen of je bent minstens bereid om deze kennis op zeer korte termijn te verwerven. 
  • Je bezit een goede kennis van het eigen expertisegebied en/of een basiskennis van de verschillende expertisegebieden (zijnde pedagogische, didactische of psychosociale context).
  • Je hoeft geen superheld te zijn op vlak van computers, maar je kan wel vlot overweg kunnen met de gebruikelijke MS-Office toepassingen en internet.

 

Aanbod

  • Je wordt aangeworven met een voltijds contract van een jaar (verlenging mogelijk) in de graad van adjunct van de directeur in salarisschaal A111. Je kan je salaris simuleren via onderstaande link.
  • Je krijgt een maaltijdcheque van 7 euro per gewerkte dag
  • Je hebt een gratis hospitalisatieverzekering en een volledige vergoeding woon-werkverkeer indien je het openbaar vervoer gebruikt
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk en je privésituatie zo goed mogelijk te combineren. Zo heb je 35 jaarlijkse vakantiedagen en is er thuiswerk mogelijk.

Hoeveel verdien je bij de Vlaamse overheid?

Wie voor de Vlaamse overheid werkt, krijgt een salaris op basis van vastgelegde salarisschalen. De hoogte van je salaris wordt mee bepaald door verschillende factoren, bijvoorbeeld je ervaring en je gezinstoestand. Het basissalaris wordt eventueel aangevuld met verschillende toelagen en vergoedingen.

De vele voordelen van de Vlaamse overheid kan je nalezen op www.werkenvoorvlaanderen.be.

Procedure

Je kan solliciteren tot en met 4 december 2022 door je CV en motivatiebrief te sturen via onderstaande link.

Indien je in aanmerking komt voor de functie, word je uitgenodigd voor een gesprek. 

We kijken uit naar je kandidatuur!

Locatie

Gemeenschapsinstelling De Zande Ruiselede

Bruggesteenweg 130
8755 Ruiselede