Matching: gezinsondersteuner in lokaal team Hoboken Wilrijk

Interne vacature
2 vrouwen in gesprek
Diploma
Geen specifieke studievereisten
Contract
Onbepaalde duur
Type contract
Voltijds
Solliciteren tot en met
25/09/2020

In het kort

De regio Hoboken-Wilrijk heeft 3 consultatiebureau's en 2 Huizen van het Kind. We hebben een divers en meertalig publiek gaande van modaal tot kansarm publiek

We zijn op zoek naar een gezinsondersteuner die ons team kan ondersteunen voor tenminste 8/10. Inlevingsvermogen, durven meebeslissen, verantwoordelijkheidszin… zijn een aantal van onze punten die we als team belangrijk vinden.

We kijken er alvast naar uit om je in ons team te mogen verwelkomen!

Jobinhoud

 • De eigen werkzaamheden inhoudelijk voorbereiden, plannen en praktisch organiseren met als doel ervoor te zorgen dat deze efficiënt kunnen verlopen.
 • Gezinnen ondersteunen in het benoemen en overbruggen van de kloven en drempels die gezinnen scheiden van de samenleving (A) door het gezinsproject te ondersteunen, (B) door de interactie tussen de dienstverlening en het gezin te ondersteunen en (C) en door de collega dienstverlener te ondersteunen.
 • Rapporteren over de eigen werkzaamheden en resultaten met het oog op een goede opvolging van de gezinnen en om het team en zichzelf in staat te stellen het resultaat te evalueren en indien nodig bij te sturen.
 • Informeren over het verbindend werken vanuit de ervaringsdeskundigheid met als doel ervoor te zorgen dat de gezinnen, de dienstverleners en andere betrokkenen inzicht hebben in het gebruik en de mogelijkheden ervan.
 • Netwerken, actief bijhouden, uitwisselen en inzetten van kennis en ervaring met als doel de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren en/of input te geven aan het beleid.
 • Binnen het team de indicatoren en andere kwaliteitsparameters raadplegen en toetsen aan de norm met als doel tekortkomingen op te sporen en eventueel acties te ondernemen. 

Profiel

We zoeken iemand die: 

 • inlevingsvermogen en empathie heeft
 • zorgzaam is
 • durft meedenken en beslissen
 • flexibel is
 • verantwoordelijkheidszin heeft
 • kan plannen, communiceren, organiseren en samenwerken
 • affiniteit met kwetsbare gezinnen heeft en zin om met deze gezinnen samen te werken

Herken je jezelf in dit profiel, dan kijken wij uit naar je interesse!

Aanbod

Je behoudt je huidig statuut en je huidige graad.

Je wordt collega in een kritisch-constructief en warm team waar we elkaar waarderen, ondersteunen en in openheid de samenwerking kunnen bespreken.

Hoeveel verdien je bij de Vlaamse overheid?

Wie voor de Vlaamse overheid werkt, krijgt een salaris op basis van vastgelegde salarisschalen. De hoogte van je salaris wordt mee bepaald door verschillende factoren, bijvoorbeeld je ervaring en je gezinstoestand. Het basissalaris wordt eventueel aangevuld met verschillende toelagen en vergoedingen.

De vele voordelen van de Vlaamse overheid kan je nalezen op www.werkenvoorvlaanderen.be.

Procedure

Je kan je interesse tonen tot en met vrijdag 25 september 2020.

We voorzien een gesprek om de wederzijdse verwachtingen af te toetsen. Het is belangrijk voor ons team om te kijken of er een wederzijdse match is. 

Het matchinggesprek zal plaatsvinden op dinsdagvoormiddag 25 september 2020.

Locatie

Regiohuis Hoboken Wilrijk

Michel Willemsplein 4-6
2610 Wilrijk
2610 Wilrijk