Leerkracht logistiek helper in de zorg /verzorgende in GI De Zande, campus Beernem

leerkracht
Diploma
Graduaats- of bachelordiploma
Contract
Bepaalde duur
Type contract
Voltijds
Solliciteren tot en met
31/01/2023

In het kort

Geloof je in ontwikkelingskansen van jongeren en de kracht van onderwijs in situaties waar leerlingen vastlopen? Heb je affiniteit met een doelgroep van jongeren die vaak moeilijkheden ondervinden omwille van motivationele, gedragsmatige of andere redenen? Dan is onderstaande vacature misschien iets voor jou!

 

 

Jobinhoud

Concreet zijn we binnen GI de Zande op zoek naar een leerkracht logistiek helper in de zorg /verzorgende  met didactische en vakinhoudelijke kennis om aan de slag te gaan met vakspecifieke leerinhouden.

We zoeken een gepassioneerde leerkracht die bereid is aan de slag te gaan met jongeren met zeer uiteenlopende profielen, waarbij steeds een zo groot mogelijk leerrendement voor elke leerling beoogd wordt.

 

Profiel

 • Je hebt kennis en kunde in de pedagogische en didactische bekwaamheden.
 • Je hebt voeling met de jongeren die in een gemeenschapsinstelling verblijven.
 • Je kan een onderwijsprogramma vorm geven voor leerlingen met een diverse en vaak niet evidente schoolloopbaan.
 • Je beschikt over de vereiste didactische en vakinhoudelijke kennis in het vakgebied logistiek helper in de zorg /verzorgende om aan de slag te gaan met vakspecifieke leerinhouden 
 • Je bent een gepassioneerde leerkracht die bereid is aan de slag te gaan met jongeren met zeer uiteenlopende profielen, waarbij steeds een zo groot mogelijk leerrendement voor elke leerling beoogd wordt.
 • Je bent op de hoogte van de regelgeving en haar toepassingen inzake de Bijzondere Jeugdbijstand en de werking van de gemeenschapsinstellingen in het bijzonder.
 • Je bent op de hoogte van het onderwijslandschap in Vlaanderen.

Aanbod

 • Je komt terecht in een dynamische organisatie die oog heeft voor innovatie en die een permanente verbetering van de dienstverlening nastreeft.
 • Je krijgt ruime mogelijkheden wat vorming, bijscholing en ondersteuning met moderne ICT-middelen betreft.
 • We bieden je 35 dagen vakantie per jaar en een systeem van glijdende werktijden. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en je hospitalisatieverzekering zijn gratis.
 • Alle personeelsleden ontvangen maaltijdcheques (van 7 euro per gewerkte dag).
 • Je wordt aangeworven in de graad van deskundige (rang B111).
 • Je wordt aangeworven met een contract bepaalde duur met optie tot verlenging.
 • De Vlaamse overheid wil de samenleving waarvoor ze zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. Kandidaten worden dan ook geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, afkomst of handicap.

Hoeveel verdien je bij de Vlaamse overheid?

Wie voor de Vlaamse overheid werkt, krijgt een salaris op basis van vastgelegde salarisschalen. De hoogte van je salaris wordt mee bepaald door verschillende factoren, bijvoorbeeld je ervaring en je gezinstoestand. Het basissalaris wordt eventueel aangevuld met verschillende toelagen en vergoedingen.

De vele voordelen van de Vlaamse overheid kan je nalezen op www.werkenvoorvlaanderen.be.

Procedure

Je kan je CV en motivatiebrief enkel via mail bezorgen aan sollicitaties.dezande@opgroeien.be  en dit ten laatste op 31 januari 2023. Voor extra informatie over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met ingrid.verdonck@opgroeien.be. Neem ook eens een kijkje op www.jeugdhulp.be.

We kijken uit naar je kandidatuur!

Locatie

Gemeenschapsinstelling De Zande Beernem

Sint-Andreaslaan 5
8730 Beernem