Jeugdhulpregisseur voor ACT Antwerpen

3 jonge mensen op een bank kijken samen op laptop
Diploma
Graduaats- of bachelordiploma
Contract
Bepaalde duur
Type contract
Voltijds
Solliciteren tot en met
28/01/2022

In het kort

Voor het team in Antwerpen zijn we op zoek naar een deskundige jeugdhulpregie die voltijds of 80% aan de slag wilt. Je kan starten in de loop van april en krijgt een contract tot eind 2022, met een reële kans op verlenging.

 

Jobinhoud

Als deskundige jeugdhulpregie analyseer en verwerk je, conform de geijkte procedures en modaliteiten, binnenkomende vragen naar niet-rechtstreeks toegankelijke jeugdhulp in de provincie Antwerpen om de cliënt te ondersteunen en te begeleiden naar de best passende jeugdhulp. Je doet dit in het bijzonder voor de moeilijk toewijsbare en urgente hulpvragen.


Je komt terecht in een team van gedreven en enthousiaste collega's. Na een korte inwerkperiode op basis van een inwerkpakket en een collega als “meter” of “peter” kun je snel zelfstandig aan de slag.

 

Profiel

Je hebt een diploma van orthopedagogie, maatschappelijk assistent of sociaal verpleger uitgereikt door het hoger onderwijs korte type (één cyclus)

Of je hebt een diploma uitgereikt door het hoger onderwijs van één cyclus behaald in de richting of afdeling psychologie; orthopedagogie, sociale wetenschappen, sociale readaptatiewetenschappen of gezinswetenschappen.

Of je hebt een diploma van het universitair onderwijs van de eerste cyclus of de tweede cyclus behaald in één van de volgende richtingen: orthopedagogie of pedagogische wetenschappen, psychologie, sociale wetenschappen, sociologie, agogische wetenschappen, communicatiewetenschappen of criminologische wetenschappen.

Je kan overweg met de gebruikelijke MS-Officetoepassingen, het gebruik van e-mail en internet, het elektronisch agendabeheer en bent in staat om je vlug in te werken in de voorhanden cliëntopvolgingssystemen.

Ervaring binnen de jeugdhulp en kennis van de (organisatie) van jeugdhulp en de afdeling Continuïteit en Toegang en al haar opdrachten is een pluspunt.

 

Aanbod

- Je wordt aangeworven met een contract van bepaalde duur in de graad van deskundige. Je kan je salaris simuleren via onderstaande link. 

- Je krijgt een maaltijdcheque van 7 euro per gewerkte dag

- Je hebt een gratis hospitalisatieverzekering en een volledige vergoeding woon-werkverkeer indien je het openbaar vervoer gebruikt

- Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk en je privésituatie zo goed mogelijk te combineren. Zo heb je 35 jaarlijkse vakantiedagen (indien je voltijds werkt)

Hoeveel verdien je bij de Vlaamse overheid?

Wie voor de Vlaamse overheid werkt, krijgt een salaris op basis van vastgelegde salarisschalen. De hoogte van je salaris wordt mee bepaald door verschillende factoren, bijvoorbeeld je ervaring en je gezinstoestand. Het basissalaris wordt eventueel aangevuld met verschillende toelagen en vergoedingen.

De vele voordelen van de Vlaamse overheid kan je nalezen op www.werkenvoorvlaanderen.be.

Procedure

Je kan solliciteren tot en met 28/01/2022 door je CV en motivatiebrief (max 1 pagina) te sturen via onderstaande link of schriftelijk naar

Jan De Ridder, Opgroeien ACT Antwerpen, Kievitplein 20/4, 2018 Antwerpen

In de motivatiebrief vragen we extra aandacht voor onderstaande richtvragen.

1.      wat is jouw motivatie voor een functie als jeugdhulpregisseur?

2.      welke verwachtingen heb je tav deze functie?

3.      wat trekt jou aan in de functie en de organisatie?

4.      wat zijn voor jou minder aantrekkelijke aspecten van de job?

5.      wat zijn jouw troeven voor deze functie?

 

Indien je in aanmerking komt voor de functie, word je uitgenodigd voor een jurygesprek op 11 februari 2022.

We kijken uit naar je kandidatuur!

Locatie

VAC Antwerpen

Lange Kievitstraat 111-113 bus 32
2018 Antwerpen