Contextwerkers gezocht in gemeenschapsinstelling De Grubbe

gesprek met twee mensen
Diploma
Graduaats- of bachelordiploma
Contract
Bepaalde duur
Type contract
Voltijds
Solliciteren tot en met
14/02/2023

In het kort

Heb jij een hart voor je medemens en wil je bijdragen aan het welzijn van jongeren in Vlaanderen en Brussel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gemeenschapsinstelling De Grubbe is een instelling voor jongeren die een delict hebben gepleegd, of hiervan worden verdacht. De Grubbe is een gesloten instelling. Jongeren mogen er dus niet vrij rondlopen: zij kunnen zelf geen deuren openen en worden steeds begeleid tijdens verplaatsingen. Je werkt in een multidisciplinair team, samen met onder meer je leefgroep-team, trajectcoördinatoren, collega-contextwerkers en leerkrachten.

Jobinhoud

Als contextwerker (maatschappelijk werker) maak je deel uit van een multidisciplinair team waarbij er een advies wordt gegeven t.a.v. de jeugdrechter over de noodzaak van verdere plaatsing in geslotenheid. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de context en tracht hen zoveel als mogelijk te betrekken. In het kader van de risicotaxatie verzamel je informatie mbt de context die een risicovolle en/of beschermende bijdrage (kunnen) leveren ten aanzien van het door de jongere gestelde normoverschrijdende gedrag. Je gaat hiervoor in gesprek met de ouders en/of andere belangrijke opvoedingsfiguren en de jongere.

Bijgevoegd vind je een uitgebreide functiebeschrijving.

 

Profiel

Heb je voeling met de doelgroep? Ben je op de hoogte van de doelstellingen en de werking van het pedagogische proces in de gemeenschapsinstelling en kan je dit situeren binnen het ruime werkveld van de integrale jeugdhulp? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

 

Aanbod

Je wordt aangeworven met een contract van bepaalde duur in de graad van deskundige. Je kan je salaris simuleren op Salarissimulator | Vlaanderen.be

- Je krijgt een maaltijdcheque van 7 euro per gewerkte dag.

- Je hebt een gratis hospitalisatieverzekering en een volledige vergoeding woon-werkverkeer indien je het openbaar vervoer gebruikt.

- Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk en je privésituatie zo goed mogelijk te combineren. Zo heb je 35 jaarlijkse vakantiedagen (indien je voltijds werkt).

Hoeveel verdien je bij de Vlaamse overheid?

Wie voor de Vlaamse overheid werkt, krijgt een salaris op basis van vastgelegde salarisschalen. De hoogte van je salaris wordt mee bepaald door verschillende factoren, bijvoorbeeld je ervaring en je gezinstoestand. Het basissalaris wordt eventueel aangevuld met verschillende toelagen en vergoedingen.

De vele voordelen van de Vlaamse overheid kan je nalezen op www.werkenvoorvlaanderen.be.

Procedure

Je kan solliciteren tot en met 15/02/2023 door je CV en motivatiebrief te sturen naar elke.behets@opgroeien.be.

Indien je in aanmerking komt voor de functie, word je zo snel uitgenodigd voor een gesprek. 

Vermoedelijke startdatum: 01/03/2023 of zo snel mogelijk hierna.

We kijken uit naar je kandidatuur!

Locatie

Gemeenschapsinstelling De Grubbe

Hollestraat 78
3078 Everberg (Kortenberg)
Slechts één bestand.
5 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
Slechts één bestand.
5 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.