Campusdirecteur campus Beernem

Interne vacature
2 lachende meisjes zitten op een bank en kijken op een laptop
Diploma
Geen specifieke studievereisten
Contract
Statutair
Type contract
Voltijds
Solliciteren tot en met
28/04/2021

In het kort

 

Wij  zoeken voor GI De Zande campus Beernem een campusdirecteur die de campus leidt en beheert en ook deel uitmaakt van het managementteam van De Zande.

 

Jobinhoud

De campusdirecteur leidt en beheert een campus van de gemeenschapsinstelling en tracht tot een optimale realisatie van de specifieke doelstellingen  te komen. Hij/zij is verantwoordelijk voor de aansturing, evaluatie, bijsturing en effectmeting van de verschillende processen, in specifiek het pedagogisch en onderwijsproces, in zijn/haar campus. Daarnaast is hij/zij tevens lid van het managementteam van de instelling. Hier levert hij/zij een inhoudelijke bijdrage voor de strategische planning en de onderlinge afstemming van de verschillende processen over verschillende campussen heen. Hij/zij werkt nauw samen met de andere campusdirecteurs om zo te komen tot een gemeenschappelijk beleid en staat ook in nauw contact met relevante externe partners.

 

Profiel

  • kennis van pedagogische, forensische en therapeutische methodieken;
  • inzicht in leer-, opvoedings- en criminogene processen en –modellen en kan de theorie hieromtrent vertalen naar praktische modellen en handelingswijzen;
  • kennis van de hulpverlenings- en onderwijsstructuren om jongeren of leerlingen te kunnen situeren en eventueel te heroriënteren, of je bent bereid die te verwerven;
  • kennis van de organisaties in het hulpverleners- en onderwijswerkveld om te weten waar men terecht kan bij problemen of je bent bereid die te verwerven;
  • voeling met de doelgroep, eventueel ervaring met jongeren met leermoeilijkheden, ernstige gedragsproblemen en delinquent gedrag;
  • je hebt kennis van de Vlaamse Overheid en de Gemeenschapsinstellingen
  • je kan de MS-Office pakketten gebruiken voor dagelijkse toepassingen;

 

Aanbod

  • Je wordt overgeplaatst in de graad van adjunct van de directeur (rang A1) met bijbehorende salarisschaal. Relevante beroepservaring in de private sector of als zelfstandige kan worden erkend door de lijnmanager op basis van de functievereisten. Je behoudt ten minste de reeds gevaloriseerde ervaring uit de private sector of als zelfstandige. Als ambtenaar behoud je ook je laatst verworven administratieve anciënniteiten. 
  • De functie wordt opgenomen ten laatste 3 maanden na datum van de selectiebeslissing.
  • Je eerste 9 maanden vormen een proefperiode met een individueel vormingsprogramma. De proeftijd is niet van toepassing indien je reeds als Vlaams ambtenaar in dezelfde of een hogere rang bent tewerkgesteld.   

Hoeveel verdien je bij de Vlaamse overheid?

Wie voor de Vlaamse overheid werkt, krijgt een salaris op basis van vastgelegde salarisschalen. De hoogte van je salaris wordt mee bepaald door verschillende factoren, bijvoorbeeld je ervaring en je gezinstoestand. Het basissalaris wordt eventueel aangevuld met verschillende toelagen en vergoedingen.

De vele voordelen van de Vlaamse overheid kan je nalezen op www.werkenvoorvlaanderen.be.

Procedure

Je kan solliciteren tot en met 28 april 2021 via het webformulier in onderstaande link.

Indien je in aanmerking komt voor de functie, word je uitgenodigd voor een jurygesprek op 6 mei 2021 (datum onder voorbehoud)

 

We kijken uit naar je kandidatuur!

Contact

Elsie Gilis

Bijkomende informatie

Voor vragen betreffende de procedure kan je terecht bij Elsie Gilis

Locatie

Gemeenschapsinstelling De Zande Beernem

Sint-Andreaslaan 5
8730 Beernem