Welke dienstverlening kan ik verwachten sinds de verstrenging van de maatregelen vanaf 29 juli?

Sinds woensdag 29 juli gelden strengere maatregelen voor de dienstverlening van Kind en Gezin in de meest getroffen zones van de provincie Antwerpen. Het gaat over deze zones:

De stad Antwerpen (en districten Hoboken, Wilrijk, Merksem, Berchem, Borgerhout, Linkeroever, Deurne en Kiel), Zwijndrecht, Stabroek, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Wijnegem, Wommelgem, Ranst, Boechout, Borsbeek, Mortsel, Hove, Lint, Kontich, Edegem, Aartselaar, Boom, Niel, Schelle en Hemiksem en Rumst.

In de andere gemeenten van de provincie Antwerpen, de andere provincies in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, verandert er niets.

Ik woon in provincie Antwerpen, in een van de betrokken zones. Wat zijn voor mij de gevolgen?

In die zones:

Als je in een andere gemeente van de provincie Antwerpen woont, dan verandert er niets en blijft de gewone dienstverlening doorlopen.

Ik woon niet in de provincie Antwerpen, wat zijn voor mij de gevolgen?

Er verandert niets aan de gewone dienstverlening.

In jouw gemeente:

Handige info

  • Het overzicht van alle contactmomenten.
  • Heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen! Je kan zelf kiezen of je de Kind en Gezin-Lijn contacteert (via chat of op 078 150 100) of je een medewerkers van het Kind en Gezin-team uit jouw gemeente contacteert. Dat kan via WhatsApp, SMS, mail ...