Week van de Groeilamp 2022

Scheurkalender: Gadget tijdens de Week van de Groeilamp

Dit jaar vindt de Week van de Groeilamp plaats van 16 tot 23 mei. Samen met onze partners de Gezinsbond en VCOK (Vormingscentrum Opvoeding en Kinderopvang) laten we extra licht schijnen op het thema opvoeden. Want groot worden, dat gaat niet vanzelf.

“Tijdens de Week van de Groeilamp willen we opvoeden zichtbaar en bespreekbaar maken. Het is een proces van topdagen en dagen waarop het wat minder gaat. Dat is helemaal oké.” 
Kirsten De Saeger, medewerker Opgroeien | EXPOO

Iedereen die betrokken is bij de opvoeding van kinderen weet dat dit soms gepaard gaat met moeilijke momenten. Momenten van twijfel en ongerustheid. Er is geen licht zonder schaduw. En dat is helemaal oké. We zetten ouders, familie en opvoeders in de spotlights omdat zij elke dag een veilige omgeving proberen te creëren voor kinderen en jongeren.

Ontdek alles over de Week van de Groeilamp op Opgroeien | EXPOO. 

Logo Week van de Groeilamp

Ontdek de scheurkalender

Om de Week van de Groeilamp extra in de verf te zetten, ontwikkelden we voor die periode een scheurkalender. Zo kan je elke dag genieten van een humoristische tekening, een tip, een spelletje of een quote. Bekijk in the making of hoe het idee tot stand is gekomen en welke toppers de fantastische tekeningen maakten.